NL
EN
FR
Nieuws

Bedrijf zonder papieren (augustus 2013)

De evolutie naar een paperless office in kaart gebracht door Peter De Groote, IT manager bij Hamann International Logistics.
Klik hier en lees het volledige artikel dat verscheen in de KMOgids.

Bezoek ons op Transport & Logistics te Antwerpen(augustus 2013)

Net zoals 2 jaar geleden staat Hamann International Logistics ook bij deze editie op de beurs Transport & Logistics in de Expo te Antwerpen. De beurs gaat door op 15, 16 en 17 oktober. Jullie kunnen ons vinden in hal 4, op stand 4.007. Gratis registreren kan via de website.

Op 20/6/2013 krijgt Hamann milieucharter 2012 (juni 2013)

Donderdagavond 20 juni, mocht Hamann International logistics opnieuw het certificaat in handen nemen voor de milieucharter 2012. De uitreiking vond plaats in de gebouwen van VOKA te Gent. Dit certificaat is een bewijs dat ook in 2012 Hamann de nodige acties ondernam wat betreft milieu.

Hamann installeert een Intelligent Video System (mei 2013)

Hamann International Logistics nv installeert als eerste logistieke partner in België een VLS camerasysteem, waarbij zo'n 85 camera's in en rond onze magazijnen zullen instaan voor een betere bewaking en een betere opvolging/lokalisering van onze goederen. U vindt meer info hierover in ons persbericht.

Verlenging contract GM aftersales UK (maart 2013)

Hamann International Logistics deelt u graag mee dat recentelijk het contract met General Motors Aftersales UK werd verlengd. Dit contract houdt het dagelijkse transport in van de VOR parts tussen Duitsland en de UK, en omgekeerd. Deze overeenkomst wordt voor 3 jaar verlengd vanaf april.

Hamann op de 16e plaats in de Trends Gazellen O-VL (februari 2013)

Hamann International Logistics deelt u graag mee dat zij voor de eerste keer verschijnen in de lijst van de Trends Gazellen dit jaar.  Hamann staat al direct op de 16e plaats bij de grote Gazellen in Oost-Vlaanderen. De Gazellen worden geselecteerd op basis van een analyse van alle bedrijven uit de Trends Top 100.000. De bedrijven worden gerangschikt naar groei van de omzet, personeelsbestand en cashflow. De groei wordt bekeken over 5 jaar en aangezien Hamann International Logistics sinds 2007 onafhankelijk is, was het ook het eerste jaar dat we in de lijst konden opgenomen worden.

Innovatie in de Supply Chain (december 2012)

Via deze link kan u het intervieuw lezen met onze Managing Director, Wim Libaers, rond innovatie in de supply chain binnen Hamann International Logistics. Wim Libaers verwijst hier naar onze dienstverlening, onze toegevoegde waarde, als ook de innovatieve trends binnen de logistieke sector en hoe ver Hamann hiermee staat.

Ondernemers in Oost-Vlaanderen: efficiëntie en groene innovatie bij Hamann (november 2012)

In de novemberuitgave van het tijdschrift ‘Ondernemers in Oost-Vlaanderen’ van VOKA, verscheen een interview met onze Managing director, Wim Libaers. Het centrale thema in het artikel is de nood aan innovatief denken en doen. Zo wordt er onder andere naar de groene innovatie binnen Hamann verwezen waaronder de meer en meer elektronische uitwisseling met onze klanten. Deze groene innovatie wordt ook doorgetrokken naar het echte transport waarbij ladingen zo optimaal mogelijk gecombineerd worden met behulp van logistieke software. Naast dit groene aspect, wordt er ook kort vermeld dat Hamann haar one-stop-shop-aanbod wil uitbreiden op snelgroeiende markten zoals Rusland, Turkije en Brazilië.

Hamann International Logistics krijgt hoge scores voor service naar klanten (november 2012)

Hamann International Logistics krijgt maandelijks een kwaliteitscore van haar klant General Motors. Voor 2012 is onze score voor de voorbije 8 maanden al iedere keer 100% geweest voor outbound België – Nederland. Voor de inbound scoren we al 8 maanden aan een stuk 98% voor aanleveringen bij Opel in Wenen. Hamann is dan ook fier op deze resultaten.

Onze website in een nieuw kleedje (november 2012)

Hamann International Logistics verwelkomt u op hun nieuwe website. Na enkele jaren vonden wij dat onze website toe was aan een nieuwe look & feel waarbij vooral een versnelde werking en overzichtelijkheid centraal staan, zodat u als bezoeker sneller vindt wat u zoekt. Geniet van jullie bezoek in deze nieuwe layout!

Verlenging contracten (augustus 2012)

Hamann International Logistics ondertekende midden augustus ook een nieuwe overeenkomst met de Wetterse snoepproducent Confiserie Van Damme. De reeds bestaande samenwerking wordt aanzienlijk uitgebreid. De overeenkomst is voor 3 jaar. Het contract houdt in dat Hamann een permanente voorraad van circa 700 palletten zal beheren en de distributie zal verzorgen naar diverse Europese landen.

Daarnaast is Hamann ook blij te melden dat het contract van GM France wordt verlengd met 3 jaar. Deze overeenkomst houdt de aanlevering van wisselstukken voor de Franse markt naar het centraal depot te Parijs in. De wisselstukken komen uit Duitsland en Spanje.Tenslotte meldt Hamann u ook graag dat haar bestaande overeenkomst met Benteler Automotive wordt verlengd met 3 jaar. Deze overeenkomst omvat het aanleveren van alle productieonderdelen, die Benteler in Gent op af-fabriek basis aankoopt. Benteler maakt de assen voor de Volvo Cars fabriek te Gent.

Hamann is AEO certified (mei 2012)

Hamann International Logistics behaalt met trots haar AEO certifcaat. Dankzij dit certificaat kan Hamann een snellere logistieke afhandeling aanbieden naar haar klanten toe en kan Hamann genieten van Douane privileges in andere landen.

Opening vestiging Nederland (september 2010)

Op 6 september opent Hamann International Logistics nv een nieuwe vestiging in Nederland en breidt hiermee haar bestaand dienstenpakket en netwerk uit. 

 

WebApps
Vacatures

 

Momenteel zijn er geen vacatures, spontane solliciataties zijn steeds welkom bij jobs@nl.hamann.be.

Benieuwd om jou te leren kennen!

Nieuws
Beurs Prologistics 24 en 25 sept. 
Hamann Int. Log. is aanwezig op Prologistics te Brussel op 24 en 25 sept. Lees meer
Hamann installeert Intelligent Video System
Als eerste logistieke partner in België, installeert Hamann een VLS camerasysteem. Lees meer
Bedrijf zonder papieren
De evolutie naar een paperless office bij Hamann International Logistics. Lees meer
Bezoek ons op Transport&Logistics 15-17 okt.
Ook dit jaar is Hamann aanwezig op de beurs Transport & Logistics te Antwerpen.Lees meer