NL
EN
FR
Nieuws

GM Supplier of the Year Award (april 2017)

GM Supplier of the Year Award (April 2017) Hamann International Logistics uit Wetteren werd bekroond als GM Supplier of the Year door General Motors tijdens hun 25ste jaarlijkse Supplier of the Year Awards Ceremony.  Deze vond plaats in Orlando, Florida op vrijdag 31 maart. 

GM telt in totaal 20 000 leveranciers in alle verschillende domeinen. 118 onder hen, komend uit 15 verschillende landen, werden erkend als Supplier of the Year. De Awards worden toegekend aan bedrijven die de verwachtingen van GM constant overtreffen, een grote toegevoegde waarde bieden of nieuwe innovatieve ontwikkelingen aanreikten. Volgens Steve Kiefer, VP Global Purchase and Supply Chain, werden niet enkel de bedrijven uitgekozen die positieve ontwikkelingen doorvoerden, maar vooral omdat ze dit deden met de kwaliteit die de GM klanten verdienen. In de categorie 'logistiek' werd Hamann verkozen, samen met 9 andere laureaten uit de VS, het Verre Oosten en Europa. Managing Director Wim Libaers en Project & Accountmanager Johan Galle ontvingen de bijhorende trofee uit handen van Todd J. Scott, Executive Director Global Supply Chain en van James Bovenzi, Executive Director Demand Supply.

Voor Hamann International Logistics is deze Award een beloning en een bekroning voor ruim 25 jaar samenwerking met GM vestigingen in Europa, zowel voor de merken Opel, Vauxhall als Chevrolet. Sinds 1992 is Hamann regiopartner voor België en Nederland voor de aanvoer van productieonderdelen naar de Duitse en Oostenrijkse fabrieken. Tot de sluiting in 2010 gold dit ook voor Opel Antwerpen. Daarnaast verzorgt Hamann de aanvoer van wisselstukken vanuit de centrale depots in Duitsland naar regionale distributie centra in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Alle afhalingen en aanleveringen gebeuren in zeer nauw overleg met de klant, met wie hiervoor gepersonaliseerde systemen ontwikkeld werden op vlak van orderentry, opvolging, uitlevering in just-in-time, documentatie en facturatie. De lopende contracten werden recentelijk verlengd tot 2020.  In totaal gaat het om een omzet van circa 9 miljoen euro per jaar.

Door de overname van Opel en Vauxhall door PSA, komt er een einde aan de samenwerking onder het General Motors-label. De banden met de Europese fabrieken en beslissingsnemers zijn echter van die aard dat Hamann met vertrouwen uitkijkt naar de toekomstige samenwerking met de nieuwe groep.

 
WebApps
Vacatures

 

Momenteel zijn er geen vacatures, spontane sollicitaties zijn steeds welkom bij jobs@nl.hamann.be.

Benieuwd om jou te leren kennen!

Nieuws
Verlenging van onze certificaten
Hamann International Logistics nv is trots te kunnen meedelen dat we ... Lees meer
Logistics & Distribution 3&4 okt. Brussels Expo
De medewerkers en directie van Hamann International Logistics nv nodigen u van harte uit  ... Lees meer
Milieucharter
Vorig jaar behaalde Hamann International Logistics nv voor de negende maal op rij het ... Lees meer
Verlenging van onze certificaten
Hamann International Logistics nv is trots te kunnen meedelen dat we succesvol 3... Lees meer
Werken Ring van Antwerpen (R1)
Op de Antwerpse Ring (R1), ter hoogte van Deurne, is een verzakking van het wegdek... Lees meer
Hamann East 
De opstart van onze dienstverlening naar de GOS landen en Iran en Irak ligt ondertussen... Lees meer
Impact van de aanzwellende files
Wim Libaers, CEO van Hamann International Logistics, had een dubbelgesprekt met... Lees meer
Eerste intermodaal transport naar Iran onder TIR
Zopas is voor het eerst een intermodaal transport tussen Europa en Iran onder... Lees meer
Hamann goes East
Door de uitbreiding naar de GOS-landen, alsook Iran en Irak, zal Hamann... Lees meer
GM Supplier of the Year Awards
Hamann International Logistics uit Wetteren werd bekroond... Lees meer
Verlenging contract General Motors
Hamann mag zijn contract met General Motors verlengen met 3... Lees meer