NL
EN
FR
Mogelijkheden

Hamann International Logistics heeft zich gespecialiseerd in internationale distributieactiviteiten, zowel import als export.
Wij verzorgen zowel groepagevervoer, transport van deelladingen, FTL-diensten als collivervoer tegen scherpe transittijden en aan een concurrentieel tarief. Onze onderneming beschikt hiervoor over een gevarieerd wagenpark.

 

Groepagevervoer: zendingen van 31 kg tot 2 ton, met een maximum volume van 8 à 10 m3 en 1,5 tot 2 laadmeter. Deze zendingen lopen steeds via een distributieplatform, zowel in het land van oorsprong als in het land van bestemming.
Top

Deelladingen: zendingen groter dan groepage, tot ca. 11 laadmeter. Deze zendingen gaan steeds rechtstreeks van A naar B.
Top

FTL: volle vrachten. Alle ladingen zwaarder dan 18 ton of meer dan 11 laadmeter. Deze zendingen gaan steeds rechtstreeks van A naar B.
Top

Collivervoer: zendingen van 1 tot 30 kg. Het betreft niet-gepalletiseerde zendingen die steeds via een distributieplatform lopen, zowel in het land van oorsprong als in het land van bestemming.
Top

Transittijden: Als basis gebruiken we hierbij de algemene transittijdenlijst. We onderscheiden drie types leveringen.

  • standaardservice: leveringen in de loop van de dag tussen 8 uur en 17 uur voor de binnenlandse distributie en voor internationale distributie wordt de algemene transittijdenlijst gehanteerd.
  • tijdsleveringen: leveringen met een tijdsbegrenzing (bv. vanaf 10 uur, in de voormiddag ...)
  • fix-leveringen: leveringen op een vast tijdstip buiten de werkuren of tijdens de werkuren met een marge die kleiner is dan twee uur. Hiervoor wordt een kleine meerprijs gerekend.

Top

Tarief: tenzij specifiek anders omschreven, worden alle tarieven opgemaakt op basis van de algemene laadmeterberekening. Voor de prijsbepaling wordt rekening gehouden met het volume, gewicht en de laadmeter. Hamann International Logistics biedt klanten een tool aan als ondersteuning voor deze berekening. Afhankelijk van het soort goederen kunnen gepersonaliseerde tarieven opgemaakt worden op basis van m³ of op basis van het werkelijke gewicht.
Top

Wagenpark: al naargelang het type goederen zet Hamann International Logistics zes soorten wagens in.

  • sprinters en bestelwagens: 2 tot 16 m3, met een draagvermogen van minder dan 3,5 ton. Deze worden ingezet bij expres- en collizendingen.
  • distributiewagens: 7,20 tot 8 m lang, met een binnenhoogte tot 2,35 m en een laadbrug met een maximum hefcapaciteit van 1.500 kg. Deze wagens worden ingezet voor nationale distributie.
  • standaardtrailers: 13,60 m met een binnenhoogte van 2,50 m tot 2,90 m. Mogelijkheid tot zeil- en kofferwagens, 80 tot 95 m3. Deze wagens worden ingezet voor het nationaal en internationaal vervoer van deelpartijen en volle vrachten. Ook trailers met een laadbrug hebben we ter beschikking.
  • megatrailers: 13,60 m, met een binnenhoogte van 3 m. De wagens zijn uitgerust met een uitschuifbaar hydraulisch dak voor het lossen en laden, 100 m3. Deze wagens worden ingezet voor het nationaal en internationaal vervoer van deelpartijen en volle vrachten.
  • vrachtwagen + aanhanger: 120 m3. Deze wagens worden gebruikt voor het vervoer van volumineuze goederen en worden ingezet voor het nationaal en internationaal vervoer van volle vrachten.

Top

WebApps
Vacatures

 

Momenteel zijn er geen vacatures, spontane sollicitaties zijn steeds welkom bij jobs@nl.hamann.be.

Benieuwd om jou te leren kennen!

Nieuws
Werken Ring van Antwerpen (R1)
Op de Antwerpse Ring (R1), ter hoogte van Deurne, is een verzakking van het wegdek... Lees meer
Hamann East 
De opstart van onze dienstverlening naar de GOS landen en Iran en Irak ligt ondertussen Lees meer
Beurs Prologistics 24 en 25 sept. 
Hamann Int. Log. is aanwezig op Prologistics te Brussel op 24 en 25 sept. Lees meer
Hamann installeert Intelligent Video System
Als eerste logistieke partner in België, installeert Hamann een VLS camerasysteem. Lees meer
Bedrijf zonder papieren
De evolutie naar een paperless office bij Hamann International Logistics. Lees meer
Bezoek ons op Transport&Logistics 15-17 okt.
Ook dit jaar is Hamann aanwezig op de beurs Transport & Logistics te Antwerpen.Lees meer