NL
EN
FR
Milieucharter

          

Hamann International Logistics neemt deel aan het Milieucharter Oost-Vlaanderen, dat als doel heeft de milieu-impact van bedrijven te minimaliseren.

Op 4 juni 2009 heeft Hamann International Logistics succesvol het eerste milieucharter Oost-Vlaanderen behaald, op grond van het algemeen milieubeleid en de prestaties op milieuvlak gedurende het jaar 2008. Dit milieucharter werd in 2010, 2011 en 2012 vernieuwd op basis van de acties van de voorbije jaren. Milieucharter 2009. Milieucharter 2010. Milieucharter 2011. Milieucharter 2012. Milieucharter 2013.

Ook in 2013 wil Hamann International Logistics verdere acties opzetten om de impact van zijn logistieke operaties op de omgeving te beperken: risicoanalyses uitvoeren en zorgen voor preventieve maatregelen, het piekverbruik van electriciteit indammen, het water- en energieverbruik kritisch evalueren, ...
Met nog andere acties in het vooruitzicht, wil Hamann International Logistics hiermee zijn steentje bijdragen om deze planeet ook de komende decennia leefbaar te houden.

Hamann heeft ook beslist om over te schakelen op 100% groene energie om zo bewust te kiezen voor duurzamer ondernemen. Hiervoor zijn we overgeschakeld naar Luminus, die 100% groene energie garandeert.

WebApps
Vacatures

 

Momenteel zijn er geen vacatures, spontane solliciataties zijn steeds welkom bij jobs@nl.hamann.be.

Benieuwd om jou te leren kennen!

Nieuws
Beurs Prologistics 24 en 25 sept. 
Hamann Int. Log. is aanwezig op Prologistics te Brussel op 24 en 25 sept. Lees meer
Hamann installeert Intelligent Video System
Als eerste logistieke partner in België, installeert Hamann een VLS camerasysteem. Lees meer
Bedrijf zonder papieren
De evolutie naar een paperless office bij Hamann International Logistics. Lees meer
Bezoek ons op Transport&Logistics 15-17 okt.
Ook dit jaar is Hamann aanwezig op de beurs Transport & Logistics te Antwerpen.Lees meer